ИСПОРАКА

Последна ревизија : 12.12.2019

Ви благодариме на посетата на : www.diartbar.com 

Доставата на производи порачани по електронски пат низ Македонија се извршува преку овластени компании за транспорт и изнесува 100- 150 денари во сите региони во државата.

Пратките се доставуваат на адресата која е наведена во нарачката. DiArtbar се оградува од сите пропусти во точноста на информациите за достава од страна на купувачот.

Нарачките пристигнуваат во рок од 1-2 работни дена (исклучувајќи ги недела и празнични денови).

Плаќањето на производите може да биде со дебитна/кредитна картичка или на жиро сметка.

Надоместокот за транспорт се извршува исклучиво на компанијата за транспорт, истовремено со подигнување на пратката.
Можноста за достава до домашна адреса не е достапна за хартиени принтови, поради ризик од оштетување.

Производот би го добиле во соодветно пакување. Доколку сакате истиот да се замени, мора да биде вратен во совршена состојба и во неоштетено пакување.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате на нашата официјална мејл адреса: diartbar@yahoo.com или на социјалните мрежи

КОНТАКТ

Доколку имате потреба од контакт со одговорно лице, можете да не контактирате на следната мејл адреса:  diartbar@yahoo.com

Scroll Up