Чаша - Илустрација

Чаша - Илустрација

Материјал
* керамика
* посебно испечатена за вас
* дизајн испечатен на двете страни
* миење рачно или во машина за садови
* 325 ml содржина
* бел сјаен финиш

350ден

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

ВАЖНО
Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.
Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените. Контактирајте нѐ за деталите.
* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси
ВРЕМЕ НА ДОСТАВА
времето за изработка на чаша е од 1 до 3 дена. Откако нарачката ќе се комплетира, може да се достави до вашиот дом преку овластена компанија за транспорт или ќе може да се подигне од нашето креативно студио.
ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена за која би била потребна доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултирало со подигање на законски процедури против вас со барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали. Исто така би можеле да бидете приморани да ги платите и судските трошоци.

Доколку откриете било какво користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, Ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Дополнителни информации

Боја на внатрешност

Бела, Во боја

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Чаша – Илустрација”

Scroll Up