Илустрација во рамка

Илустрација во рамка

ДиАртбар илустрација во рамка

– принт на 300 грамска мат бела хартија
– достапни формати на рамки – A5, A4, A3
– бела, црна боја
– рамката би ја добиле спакувана, со можност за картичка со ваша порака, дополнување на вашиот подарок
– доставата на врамен принт може да се изврши до домашна адреса, во соработка со овластени компании за транспорт  и е бесплатна за нарачки во вредност повисока од 3000 денари

  • рамката е без паспарту 
  • дебелината на рамката може да варира

опцијата за достава на принт без рамка не е достапна поради поголемиот ризик од оштетување при транспорт. Принтот ќе можете да го подигнете од нашето студио

Доколку би сакале само принт на хартија без рамка или принт на платно, може да се направи речиси секој формат. Контактирајте не за деталите 

600ден1,200ден

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Илустрација во рамка

Опис

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА 

2 – 4 работни дена

ВАЖНО

Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.

Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.

* Претставувањето на боите на екран и на самиот физички производ може да варира во мали нијанси

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД 

Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку производот е примен со оштетувања. Производот треба да се врати само во оригиналното пакување, со етикета. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот. 

* Сите неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio бу резултирале со легална постапка 

Дополнителни информации

Формати

A5, A4, A3

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Илустрација во рамка”

Scroll Up