Маица - Илустрација

Маица - Илустрација

Посебно печатена за вас

Дизајн – DiArtbar илустрација – предна / задна страна – по избор
Големина – XS – XXL, за возрасни
Модел – широк / струкиран
Бои – црна, бела, сива
Материјал – 100% памук
ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА
2 – 4 дена

850ден

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Маица - Илустрација

Опис

ВАЖНО
Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.
Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.
* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси
ОДРЖУВАЊЕ
Вашата нова DiArtbar маица се пере рачно или  машински, од внатрешната страна, со ладна вода, најмногу на 30 степени, со слаб детергент. Може да се суши машински на најниска температура, но препорачуваме немашинско / воздушно сушење. Не користете избелувач или омекнувач за ткаенини.
ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.
* Сите неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултирале со легална постапка (или некако поинаку овој подвлечениот дел преформулирајте го, ако има некоја друга стандардна реченица за да се посочи ова)

Дополнителни информации

Големина

XS, S, M, L, XL, XXL

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Маица – Илустрација”

Scroll Up