Подметувач - Илустрација

Подметувач - Илустрација

Подметувачи се интересен начин за дополнување на изгледот на секоја маса и одлична идеја за подарок. Илустрацијата е трајно испечатена на подметувачот со што гребење и лупење на бојата е речиси невозможно. Доколку би сакале подметувач со поинаква илустрација, контактирајте нѐ, ќе бидеме среќни да го направиме тоа за вас.

Во пакувањето се вклучени 6 подметувачи

Доставата може да се изврши до домашна адреса, во соработка со овластени компании за транспорт и е бесплатна за нарачки во вредност повисока од 3000 денари

600ден

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

ВАЖНО

Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.

Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.

* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде доставен, само доколку производот  е примен со оштетувања при транспорт. Производот треба да се врати во оригиналното пакување, со етикета. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултирало со подигање на законски процедури против вас со барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали. Исто така би можеле да бидете приморани да ги платите и судските трошоци.

Доколку откриете било какво користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, Ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

 

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Подметувач – Илустрација”

Scroll Up