3Д Објекти

It seems we can't find what you're looking for.

Што е "ICLONE"?

iClone е најбрзиот 3D софтвер во индустријата за анимација помагајќи ви лесно да произведете професионални анимации за филмови, превиз анимација, видео игри, развој на содржини, образование и уметност. Интегриран со најновите технологии, iClone 7 го поедноставува и прилагодува светот на 3Д анимацијата кон корисниците, што овозможува брзо претворање на вашите идеи во реалност. DiArtBar го користи истиот софтвер за правење на различни видеа низ анимација (детски анимирани серии, документарни филмови, правење на 3Д ликови за видео игри и анимации и секаков друг вид на анимација). За да го користите истиот софтвер потребно е да се регистрирате на https://www.reallusion.com/ и да ги користите сите поволности кои ги нуди софтверот.
Доколку не сте во можност сами да изработите, моделирате ликови кои ви се потребни за вашите анимации, DiArtBar е застапен преку псевдонимот dicho во продавницата на Reallusion , каде можете да одберете голем број на производи за iClone користејќи го следниот линк: https://marketplace.reallusion.com/store/rade/module/all
Но, сепак доколку ви е потребен некој лик за било каква приказна, слободно пишете и ние ќе ви направиме 3Д лик за користење во iClone. Во нашата продавница со клик на „купи “ одите директно на нашиот производ кој е претставен во продавницата на Reallusion, од каде всушност и го купувате. При купување на производот од продавницата на Reallusion ги прифаќате и сите услови на користење поставени од Reallusion.

ЗАБЕЛЕШКА
Цената на производот е означена во поени кои ако се претворат во долари би го имале следниот сооднос: 1.200pp = $12 ; 1.350pp = $13.5.

За сите нејасни прашања слободно контактирајте не на нашиот меил diartbar@yahoo.com

Scroll Up
Select your currency
MKDMacedonian denar