3Д терени

Што е "ICLONE"?

Iclone е најбрзо растечки софтвер за 3Д анимација во индустријата. Со негова помош ќе можете лесно да креирате професионални анимации за филмови, видео игри, цртани, уметност итн…Софтверот ги содржи најновите “Real-time” технологии. Iclone 7 значително го олеснува и поедноставува 3Д светот на анимацијата со неговата лесна и пријателски настроена платформа која ви дава неограничена палета на можности при креирање на 3Д карактери, сцени, анимации итн… 

https://www.reallusion.com/

Диартбар го користи истиот софвер за правење на различни видеа низ анимација (детски анимирани серии, документарни филмови, креирање на карактери за анимации итн..). За да го користите истиот софтвер морате да се регистрирате и да ги користите сите поволности кои ги нуди софтверот. Доколку не сте во можност сами да креирате, моделирате карактер, продавницата Reallusion ви нуди различни производи по прифатливи цени кои би можеле да ги користите во вашите проекти.

Дел од производите кои Диартбар под псевдонимот „ДИЧО“ ги изработува за продавницата  – Reallusion би можеле да ги погледнете на следниот линк: https://marketplace.reallusion.com/store/rade/module/all

https://marketplace.reallusion.com/store/rade/module/all

Забелешка: Цената на производот е означена во поени кои доколку ги претворите во долари би го имале следниот сооднос:

Пример: 1.200pp = 12$ / 1.350pp = 13.5$

Scroll Up
Select your currency
MKD Macedonian denar