ИСПОРАКА

Последна ревизија : 12.12.2019

Ви благодариме на посетата на : www.diartbar.com 

ИСПОРАКА НА ФИЗИЧКИ ПРОИЗВОД
Доставата на производи порачани по електронски пат низ Македонија се извршува преку овластени компании за транспорт до сите региони во државата.
Пратките се доставуваат на адресата која е наведена во нарачката. DiArtbar се оградува од сите пропусти во точноста на информациите за достава од страна на купувачот.
Нарачките пристигнуваат во рок од 1-2 работни дена (исклучувајќи ги недела и празнични денови).
Плаќањето на производите може да биде со дебитна/кредитна картичка или на жиро сметка.
Надоместокот за транспорт се извршува исклучиво на компанијата за транспорт, истовремено со подигнување на пратката.
Можноста за достава до домашна адреса не е достапна за хартиени принтови, поради ризик од оштетување.
Производот би го добиле во соодветно пакување. Доколку сакате истиот да се замени, мора да биде вратен во совршена состојба и во неоштетено пакување.
ИСПОРАКА НА ДИГИТАЛЕН ПРОИЗВОД
По купувањето на дигитален производ, ќе бидете пренасочени на страница каде што ќе можете да ги погледнете детално работите/фајловите кои ги имате купено. На страницата се наоѓа копче со директен линк до купениот производ. Одкако ќе го кликнете тоа копче ќе бидете пренасочени на страница каде што ќе можете да го спуштите истиот производ.
Во меѓувреме на вашиот мејл (кој го имате оставено како податок при купувањето на производот) ќе ви биде испратена комфирмација за купен производ со изгенерирана фактура во ПДФ формат. Во самиот мејл имате линк до истиот производ кој го имате купено.
Доколку го загубите производот, а сакате повторно да го спуштите, најважно е да го чувате или мејлот кој ви е испратен од страна на www.diartbar.com или пак фактурата. Доколку не го чувате мејлот, односно не можете да пристапите до линкот на производот, но сепак ја чувате фактурата, испратете ни мејл (од мејлот кој го имате оставено во нарачката) со барање за претходно купениот производ и закачете ја фактурата во истиот мејл. За кратко (одкако ќе се увериме дека навистина вие го имате купено производот) ќе ви испратиме линк од купениот производ.

КОНТАКТ

Доколку имате потреба од контакт со одговорно лице, можете да не контактирате на следната мејл адреса:  diartbar@yahoo.com

Scroll Up
Select your currency
MKDMacedonian denar