За нас

Hey there!

Приказната започнува со нас, Александра & Раде, двајца посветени уметници во две различни но сепак блиски области – илустрација и 2D и 3D анимација, споени заедно како темел на нашата креативна продавница.

Непрекинато и неуморно посветени на креативноста почнувајќи од 2005та, мотивирани од деталите, правејќи го секој детал необичен – што е и нашето движечко мото.

Желбата со нашите портрет илустрации да создаваме впечатливи подароци кои секогаш остануваат и радуваат, со нашите колекции на облека и додатоци да внесеме разнобојност и живост во стиловите и плакарите и со нашите 2D и 3D анимирани проекти да создаваме нови виртуелни приказни, е нашиот главен извор на инспирација!

Клиенти

error: Content is protected !!