Портрети за миленици

Нарачајте

Портрети за миленици

Детали за нарачка

Опис

Diartbar дигиталните портрети се комбинација од дигитална и рачна изработка, заменувајќи ја традиционалната техника на бои и четки со графички молив и таблет.

Како да нарачам?
Пополнете ја контакт формата на во горниот дел на оваа страница со деталите за вашата илустрација и нарачка и прикачете фотографии од вашето милениче, со добар квалитет. Откако заеднички ги дефинираме сите детали, ќе добиете линк преку кој ќе можете да ја потврдите нарачката со неколку брзи и едноставни чекори.

 

Што треба да испратам?

 • Една или повеќе фотографии од миленичето (добар квалитет, добро осветлување, насочено нанапред)
 • Детали и насоки за детална позадина (доколку има)
 • бои кои би сакале да се искористат (опционално)
 • текст / име (опционално)

Што ќе добијам?

 –  2 документи PDF за печатење и JPEG за дигитална употреба (социјални      мрежи, веб страници и слично) со висока резолуција 300 dpi на email-от кој ќе го доставите. Димензијата на електронската верзија на илустрацијата може да биде и димензија по избор.

 • Доколку сте нарачале дополнително печатење на одреден производ или врамување, доставата / подигнувањето го одредуваме во понатамошната комуникација. Сите печатени производи се спакувани во Diartbar пакување. Доколку вашата нарачка е за подарок, може да се додаде картичка со ваш текст која може да се прикачи на самото пакување.

  Дополнително печатење / врамување е достапно само во границите на Македонија.

  Важно

 • Доколку посочите, може да се испрати скица за одобрување пред да се продолжи со додавање на бои и детали. Во оваа фаза може да се прават поголеми измени
 • 3 бесплатни мали корекции се вклучени откако илустрацијата се заврши
 • Сите детали ги одредуваме заеднички, со крајно одобрување од страна на купувачот. Откако илустрацијата се заврши поголеми корекции како промена на првичната фотографија за изработка на миленичето / промена на насоките и деталите за детална позадина (доколку има), не се вклучени во цената.

Време на изработка – Доколку имате одреден датум до кога ви треба да биде готова, во контакт формата може да го наведете истиот. Потребното време е најмалку 2 дена од денот на потврда на нарачката

Споделете ја вашата илустрација и на социјалните мрежи и искористете
ги следните тагови:  #diartbar @diartbar

Помогнете им на бездомните животни!

Ние донираме 20% од секој профит за илустрација на миленичиња на „Pawsome Enthusiasts“, волонтерска организација за помош на бездомни животни и пронаоѓање на нивните вечни домови!

Донирај
error: Content is protected !!