Свадбени покани

Нарачајте ја вашата

Свадбена покана

Цена

Опис

Diartbar дигиталните илустрации се комбинација од дигитална и рачна изработка, заменувајќи ја традиционалната техника на бои и четки со графички молив и таблет.

Како да нарачам?
Пополнете ја контакт формата на во горниот дел на оваа страница со деталите за вашата илустрација и нарачка и прикачете фотографии со добар квалитет. Откако заеднички ги дефинираме сите детали, ќе добиете линк преку кој ќе можете да ја потврдите нарачката со неколку брзи и едноставни чекори.

Што треба да испратам?

 • Една или повеќе квалитетни фотографии од лицата на младоженците (може да бидат и посебни) каде истите се што пореално прикажани
 • Детали и насоки за детална позадина (доколку има)
 • Бои кои би сакале да преовладуваат (опционално)
 • Облека која би сакале да биде претставена (со детален опис / фотографии за пример)
 • Фотографии кои би служеле како насока за кој било дел од изработката
 • Текст за поканата (доколку има)

Што ќе добијам?

 • 2 документи со висока резолуција 300dpi – PDF кој ќе може да го употребите за печатење во печатница во вашето место на живеење и JPEG за дигитална употреба (на социјални мрежи, веб страница и слично). Документите ќе бидат испратени на email-от кој ќе го доставите. Димензијата може да се прилагоди според потребите.
 • А3 принт и рамка од самата илустрација, без текст, која во секое време ќе потсетува на вашите убави моменти (достапно само за нарачки во Македонија)
 • Печатењето на поканите е дополнителна услуга, која е наведена во ценовникот на оваа страница. Доколку имате потреба од димензии различни од понудените, може да се прилагодат.

Документите можете да ги испечатите на хартија и други производи достапни за печатење во печатица во вашето место на живеење. Услугите за печатење се достапни само во границите на Македонија. Достапните опции и формати на печатење / врамување се наведени во ценовникот.

Важно

 • Доколку наведете како барање, скица од идејата може да биде доставена за одобрување, пред да се продолжи со додавање бои и детали
 • 3 бесплати корекции откако се испрати комплетираната верзија
 • Сите детали ги одредуваме заеднички, со крајно одобрување од страна на купувачот. Откако илустрацијата се заврши поголеми корекции како промена на првичната фотографија за изработка на лицето / промена на насоките и деталите за детална позадина (доколку има), не се вклучени во цената.
 • Време на изработка – Доколку имате одреден датум до кога ви треба да биде готова, во контакт формата може да го наведете истиот. Потребното време е најмалку 5 дена од денот на потврда на нарачката

  Споделете ја вашата илустрација и на социјалните мрежи и искористете
  ги следните тагови:  #diartbar @diartbar

error: Content is protected !!