2Д ликови

Крава

Магаре

Петел

Јагне

Глувци

Крокодил

Пчела

Зајак

Лисица

Зебра

Лав

Какаду

Папагал

Мршојадец

Плавиот Џеј

Тукан

Чавка

Був

Пеперутка

Пеперутка 2

Мечка

Волк

Желка

Кенгур

Глушец 2

Ликовите кои ги изработуваме се наменети за 2Д анимација во Cartoon Animator 4 (претходно познат како CrazyTalk Animator). Ди артбар го користи истиот софтвер за правење на различни анимирани видеа. Како сертифицирани девелопери активно работиме и на правење 2д ликови за продавницата на Reallusion под називот DICHO. За сите прашања врзани за ликовите можете слободно да не контактирате на нашата електронска пошта: diartbar@yahoo.com

ЗАБЕЛЕШКА: Со кликнување на копчето „КУПИ“ одите директно во продавницата на Reallusion.com при што сите правни дејства поврзани со продажбата на ликовите како и правата за нивно користење се опишани на истата страна. На линкот подолу можете да ги видите сите производи од Ди артбар:

Scroll Up
Select your currency