3Д Ликови

Прасиња

Лисица

Орангутан

Желки

Стариот гитарист

Баба ми и дедо ми

Кучето - Бруно

Крокодили

Пингвини

Деца - БАМБИНОСИ

Гали - војници

Римски војници

Морнарот и пријателите

Гепе и Пини

Човек Ајкула

Човек Носорог

Горило

Шимпанзо

Камелеони

Тигри

Мечки

Магариња

Крави

Жаби

Мачка - каубој

Ликовите кои ги изработуваме се наменети за 3Д анимација во iClone 7. ДиАртбар го користи истиот софтвер за правење на различни анимирани видеа. ДиАртбар активно работи на правење 3д ликови за продавницата на Reallusion под псевдонимот DICHO како сертифициран девелопер. За сите нејасни прашања врзани за ликовите можете слободно да не контактирате на нашиот меил: diartbar@yahoo.com

ЗАБЕЛЕШКА: Со кликнување на копчето „КУПИ“ одите директно во продавницата од Reallusion.com при што сите правни дејствија врзани за продажбата на ликовите преминуваат на страната на Reallusion. На линкот подолу можете да ги видите сите производи од ДиАртБар:

Scroll Up
Select your currency