3Д Ликови

Diartbar

ЗАЈАК

Зајаците се Г6 карактери креирани во Карактер креатор.Тие можат да се облекуваат со облеките кои се правени од страна на Reallusion, но исто така мошете

Погледнете повеќе »
Diartbar

ЧАВКИ

Чавките се направени во Character Creator 1.5 за iClone 6.5 и 7. МОжете да ги аплицирате сите движења со кои располагаат iClone 6.5 и 7

Погледнете повеќе »
Diartbar

Орангутан

Орангутаните се креирани во Character Creator 2 за iClone 7, со фацијални анимации. Креирани се во 3 варијанти: Орангутан -возрасен, Орангутанче со текстура 1 Орангутанче

Погледнете повеќе »
Diartbar

КРОКОДИЛИ

Крокодилите се креирани во Character Creator 1.5 за iClone 6.5 и 7, со фацијални анимации и со различни текстури. Можете да ги аплицирате сите движења

Погледнете повеќе »
Diartbar

ПИНГВИНИ

Пингвините се креирани во Character Creator 1.5 за iClone 6.5 and 7. Можеш да ги аплицираш сите RL motion и фацијални анимации преку панелот. Карактерите

Погледнете повеќе »
Diartbar

РИС

Во недостаток на основни четвороножни карактери, ние пробавме да направиме комбинација од карактер направен во карактер креаторот како двоножен (хуман карактер) со четвороножен карактер кој

Погледнете повеќе »
Diartbar

КОАЛА

Коалата е фамилијарно пакување со повеќе карактери. Креирани се во Character Creator 3 и ZBrush за iClone 7. Ги прифаќаат сите движења од РЛ и

Погледнете повеќе »
Diartbar

ЛИСИЦА

Во недостаток на основни четвороножни карактери, ние пробавме да направиме комбинација од карактер направен во карактер креаторот како двоножен (хуман карактер) со четвороножен карактер кој

Погледнете повеќе »

Што е "ICLONE"?

iClone е најбрзиот 3D софтвер во индустријата за анимација помагајќи ви лесно да произведете професионални анимации за филмови, превиз анимација, видео игри, развој на содржини, образование и уметност. Интегриран со најновите технологии, iClone 7 го поедноставува и прилагодува светот на 3Д анимацијата кон корисниците, што овозможува брзо претворање на вашите идеи во реалност. DiArtBar го користи истиот софтвер за правење на различни видеа низ анимација (детски анимирани серии, документарни филмови, правење на 3Д ликови за видео игри и анимации и секаков друг вид на анимација). За да го користите истиот софтвер потребно е да се регистрирате на https://www.reallusion.com/ и да ги користите сите поволности кои ги нуди софтверот.
Доколку не сте во можност сами да изработите, моделирате ликови кои ви се потребни за вашите анимации, DiArtBar е застапен преку псевдонимот dicho во продавницата на Reallusion , каде можете да одберете голем број на производи за iClone користејќи го следниот линк: https://marketplace.reallusion.com/store/rade/module/all
Но, сепак доколку ви е потребен некој лик за било каква приказна, слободно пишете и ние ќе ви направиме 3Д лик за користење во iClone. Во нашата продавница со клик на „купи “ одите директно на нашиот производ кој е претставен во продавницата на Reallusion, од каде всушност и го купувате. При купување на производот од продавницата на Reallusion ги прифаќате и сите услови на користење поставени од Reallusion.

ЗАБЕЛЕШКА
Цената на производот е означена во поени кои ако се претворат во долари би го имале следниот сооднос: 1.200pp = $12 ; 1.350pp = $13.5.

За сите нејасни прашања слободно контактирајте не на нашиот меил diartbar@yahoo.com

Scroll Up
Select your currency