ТЕРЕНИ-пакување број 4

ТЕРЕНИ-пакување број 4

Направени се 5 висински мапи за терени со користење на Earth Sculptor генерирани со две мапи: висина и маска.
Во iClone се внесуваат како готови терени.
Пакувањето содржи 5 готови терени кои се прикажани низ видеото
Забелешка: Ликовите и објектите кои се појавуваат во сцените не се вклучени.
Сцените во видеото само ја прикажуваат нашата идеја за користење, но секако дека можете да ги користите за различни проекти, доколку мислите дека ќе ви помогнат како такви.
Големината на фајлот е 129МБ
Кликнувањето на копчето„КУПИ“ ве носи директно во продавницата на Reallusion од каде можете да ги купите.

На овој линк можете да ги погледнете сите наши терени:
https://marketplace.reallusion.com/store/Animations4iClone/module/27867

видео: https://youtu.be/h4bUth4Ud1c

DiArtBar

12.95$

Опис

О П И С: Терените кои ги изработуваме наменети за користење во iClone 5,6 и7. Во самото правење на истите користени се текстури со висока резолуција. Доколку за вашите проекти ви се потребни специфични терени, испратете ни шема или слика. За поединоски окулу изработката ќе се договориме.

Опис

О П И С: Терените кои ги изработуваме наменети за користење во iClone 5,6 и7. Во самото правење на истите користени се текстури со висока резолуција. Доколку за вашите проекти ви се потребни специфични терени, испратете ни шема или слика. За поединоски окулу изработката ќе се договориме.

Scroll Up
Select your currency