Сцена 3 - природа

Сцена 3 - природа

Сцена 3 -природа
Сцената е направена во PSD фајл со леери користејќи повеќе софтвери. Истата моше да се користи во повеќе софтвери за анимација, но и за било која друга намена.
Резолуцијата на сцената е со големина од 2494×1403 со 300 пиксели.
Сцената се состои од 27 дела (леери)
Ако имате било какви проблеми со сцените, контактирајте не на diartbart@yahoo.com

490 ден.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

ОПИС
Сцените кои се направени како ПСД фајлови, првенствено се наменети за користење во софтвери за 2д анимација кои ги поддршуваат овие формати. Еден од софтверите кои ги користат овие фајлови и кои се сеопфатно врзани со Фотошоп е Cartoon animator 4, но и многу други соодветни софтвери за 2Д анимација.
Сите делови се посебни и можат да се преуредуваат во сцената или да се користат и во некои други сцени. Сцената можете да ја користите во вашите проекти за непосредни креации. Секој објект може да биде преместен, модифициран, зголемен, намален или да се отстрани од сцената со цел да можете да го прилагодите по ваша желба.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Сцена 3 – природа”

Scroll Up
Select your currency