Бел Дуксер - Илустрација

Бел Дуксер - Илустрација

Испечатена со внимание, посебно за секој купувач

Дизајн – DiArtbar илустрација – предна страна

Големина – S – XXL, за возрасни

Мерки на секоја големина во прилог:

This product is currently out of stock and unavailable.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

Модел – со џебови и качулка, со рендер / без џебови и качулка, со рендер

Бои – црна, бела

Материјал – 100% памук

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА 

2 – 4 дена

Дуксерот би го добиле внимателно спакуван во кутија Diartbar, со можност за картичка со ваша порака на самото пакување, доколку се работи за подарок

– доставата може да се изврши до домашна адреса, во соработка со овластени компании за транспорт  и е бесплатна за нарачки во вредност повисока од 3000 денари

ВАЖНО

Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, принт на хартија, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.

Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.

* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси

ОДРЖУВАЊЕ

Вашиот нов DiArtbar блузон се пере рачно или  машински, од внатрешната страна, со ладна вода, најмногу на 30 степени, со слаб детергент. Може да се суши машински на најниска температура, но препорачуваме немашинско  сушење. Не користете избелувач или омекнувач за ткаенини.

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД 

Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Останати причини за замена вклучувајќи и замена за величина не се вклучени. ( точните мерки на секоја величина се запишани во описот на производот). Трошоците за транспорт за враќање на производот / достава или подигнување на новиот производ доколку се работи за замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултирале со легална постапка (или некако поинаку овој подвлечениот дел преформулирајте го, ако има некоја друга стандардна реченица за да се посочи ова)

Дополнителни информации

Големина

S, M, L, XL, XXL

Качулка

ДА, НЕ

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Бел Дуксер – Илустрација”

Scroll Up
Select your currency