Бел Дуксер - Илустрација

Бел Дуксер - Илустрација

Дизајн – DiArtbar илустрација – предна  страна
избор на величина (S/M/L/XL/XXL)
Избор на боја (бела)
Материјал – 100% памук

*Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

1,200 ден.1,400 ден.

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

Модел – со џебови и качулка / без џебови и качулка

Бои – бела

Материјал – 100% памук

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА 

2 – 5 работни  дена

Дуксерот би го добиле внимателно спакуван во кутија Diartbar, со можност за картичка со ваша порака на самото пакување, доколку се работи за подарок. Производот може да го подигнете од нашето студио или истиот да се достави преку овластени компании за достава.

ВАЖНО

Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, принт на хартија, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, контактирајте не’.

* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси

ОДРЖУВАЊЕ

DiArtbar блузонот се пере рачно или  машински, од внатрешната страна, со ладна вода, најмногу на 30 степени, со слаб детергент. Може да се суши машински на најниска температура, но препорачуваме немашинско  сушење. Не користете избелувач или омекнувач за ткаенини.

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Дополнителни информации

Големина

S, M, L, XL, XXL

Качулка

ДА, НЕ

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Бел Дуксер – Илустрација”

Scroll Up
Select your currency