Илустрација во рамка - Marry me

Илустрација во рамка - Marry me

Диартбар илустрација во рамка

*Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

– принт на 300 грамска мат бела хартија
– достапни формати на рамки – A5, A4, A3
– бела
– рамката би ја добиле спакувана, со можност за картичка со ваша порака, дополнување на вашиот подарок
– производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за транспорт (достава на принт без рамка не е достапна)
– рамката е без паспарту
– дебелината на рамката може да варира

600 ден.1,200 ден.

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Илустрација во рамка - Marry me

SKU N/A

Опис

Опис

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА
3 – 5 работни дена
ВАЖНО
Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.
Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.
* Претставувањето на боите на екран и на самиот физички производ може да варира во мали нијанси

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Дополнителни информации

Димензии

А3, А4, A5

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Илустрација во рамка – Marry me”

Scroll Up
Select your currency