Маица - Peekaboo

Маица - Peekaboo

Дизајн – Diartbar илустрација – предна  страна
избор на величина (S/M/L/XL)
Избор на боја (бела)
Избор на широк / струкиран модел
Материјал – 100% памук

*Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

1,000 ден.

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

Големини
Струкирани
S 36 см 60 см
M 40 см 62 см
L  47 см 63 см
XL 48 см 66 см
XXL 50 см 67 см

Широки
S 50 см 67 см
M 51 см 71 см
L  54 см 72 см
XL 55 см 73 см
XXL 58 см 74 см

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА
3 – 5 работни дена
Маицата би ја добиле внимателно спакувана во кутија Diartbar, со можност за картичка со ваша порака на самото пакување, доколку се работи за подарок

Производот може да се подигне од студиото на Diartbar или да се достави по овластени компании за достава

ВАЖНО
Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.
Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.
* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси
ОДРЖУВАЊЕ
Вашата нова DiArtbar маица се пере рачно или  машински, од внатрешната страна, со ладна вода, најмногу на 30 степени, со слаб детергент. Може да се суши машински на најниска температура, но препорачуваме немашинско / воздушно сушење. Не користете избелувач или омекнувач за ткаенини.
ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Дополнителни информации

Големина

S, M, L, XL, XXL

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Маица – Peekaboo”

Scroll Up
Select your currency