подметач - Unicorn

подметач - Unicorn

– во пакувањето се вклучени 6 подметачи

– производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за достава

– изберете подметачи со некој од останатите дизајни во нашата продавница, контактирајте не за деталите

600 ден.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Опис

ВАЖНО

Доколку би сакале истиот дизајн, дизајн по нарачка или некој од дизајните во нашата продавница да се испечати на некој од достапните производи, контактирајте не.

* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде доставен, само доколку производот  е примен со оштетувања при транспорт. Производот треба да се врати во оригиналното пакување, со етикета. Трошоците за пакување како и трошоците за транспорт при враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “подметач – Unicorn”

Scroll Up
Select your currency