Сцена 13 - природа БЕСПЛАТНО

Сцена 13 - природа БЕСПЛАТНО

Сцена 13  е направена во PSD фајл со леери користејќи повеќе софтвери. Истата моше да се користи во повеќе софтвери за анимација, но и за било која друга намена. Составенa е од 13 леери.
Резолуцијата на сцените е со големина од 3500х2071 со 300 пиксели.
Ако имате било какви проблеми со сцените, контактирајте не на diartbart@yahoo.com

видео: https://youtu.be/rtR-lJI54dE

ден.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Сцена 13 - природа БЕСПЛАТНО

Опис

ОПИС
Сцените кои се направени како ПСД фајлови, првенствено се наменети за користење во софтвери за 2д анимација кои ги поддршуваат овие формати. Еден од софтверите кои ги користат овие фајлови и кои се сеопфатно врзани со Фотошоп е Cartoon animator 4, но и многу други соодветни софтвери за 2Д анимација.
Сите делови се посебни и можат да се преуредуваат во сцената или да се користат и во некои други сцени. Сцената можете да ја користите во вашите проекти за непосредни креации. Секој објект може да биде преместен, модифициран, зголемен, намален или да се отстрани од сцената со цел да можете да го прилагодите по ваша желба.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Сцена 13 – природа БЕСПЛАТНО”

Scroll Up
Select your currency