Сцена 17 - природа (Индијанско село со алат)

Сцена 17 - природа (Индијанско село со алат)

Сцена 17  е составена од 2 ПСД фајла како комплет за индијанско село.  Во  комплетот се вклучени:

1. Сцена индијанско село во ПСД фајл со 25 леери со големина  3840х2160  и со резолуција од 300 пиксели.

2. Алат и оружје во ПСД фајл со големина од 5230 х 2942 и со резолуција од 300 пиксели.

Истите можат да се користат во повеќе софтвери за анимација, но и за било која друга намена. Составена е од 25  леери.
Ако имате било какви проблеми со сцената, контактирајте не на diartbart@yahoo.com

видео: https://youtu.be/ON0Zw9OmeiE

ден.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Сцена 17 - природа (Индијанско село со алат)

Опис

ОПИС
Сцените кои се направени како ПСД фајлови, првенствено се наменети за користење во софтвери за 2д анимација кои ги поддршуваат овие формати. Еден од софтверите кои ги користат овие фајлови и кои се сеопфатно врзани со Фотошоп е Cartoon animator 4, но и многу други соодветни софтвери за 2Д анимација.
Сите делови се посебни и можат да се преуредуваат во сцената или да се користат и во некои други сцени. Сцената можете да ја користите во вашите проекти за непосредни креации. Секој објект може да биде преместен, модифициран, зголемен, намален или да се отстрани од сцената со цел да можете да го прилагодите по ваша желба.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Сцена 17 – природа (Индијанско село со алат)”

Scroll Up
Select your currency