Продукти

Се прикажуваат сите 3 резултати

Перница – планета

Стратешки поставено акцент парче во ентериерот може да ја оживее секоја соба – ова перниче е токму она што ви треба за да го направите тоа. Дополнително, меката навлака која може да се пере машински, со исполнување кое ја задржува својата форма при употреба ги прават попладневните дремки уште попријатни.  100% полиестер навлака и исполнување … Перница – планета Земја Read More »

1,600.00 ден.

перница – No

100 % полиестер навлака тежина на материјал – 275 г/м2 скриен патент навлака што може да се пере во машина исполнување од полиестер – САМО РАЧНО ПЕРЕЊЕ

1,350.00 ден.

Test MK

tyeteasddsadsads tyeteasddsadsads tyeteasddsadsads

150.00 ден.
error: Content is protected !!