Uncategorized

Showing 1–15 of 63 results

Чаша – Pikaboo

опис - керамика - дизајн испечатен на двете страни - миење рачно или во машина за садови - 325 ml содржина - сјаен финиш

400.00 ден.
Rated 0 out of 5

Чаша – Mother

- керамика - дизајн испечатен на двете страни - 325 ml содржина - сјаен финиш *печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

400.00 ден.
Rated 0 out of 5

Чаша – Fashion

- керамика - дизајн испечатен на двете страни - 325 ml содржина - сјаен финиш *печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

400.00 ден.
Rated 0 out of 5

Чаша – Books

- керамика - дизајн испечатен на двете страни - 325 ml содржина - сјаен финиш *печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

420.00 ден.
Rated 0 out of 5

подметач – Unicorn

– во пакувањето се вклучени 6 подметачи – производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за достава – изберете подметачи со некој од останатите дизајни во нашата продавница, контактирајте не за деталите

600.00 ден.
Rated 0 out of 5

подметач – Pikaboo

  - во пакувањето се вклучени 6 подметачи - производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за достава - изберете подметачи со некој од останатите дизајни во нашата продавница, контактирајте не за деталите

600.00 ден.
Rated 0 out of 5

подметач – Mermaid

– во пакувањето се вклучени 6 подметачи – производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за достава – изберете подметачи со некој од останатите дизајни во нашата продавница, контактирајте не за деталите

600.00 ден.
Rated 0 out of 5

подметач – I

– во пакувањето се вклучени 6 подметачи – производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за достава – изберете подметачи со некој од останатите дизајни во нашата продавница, контактирајте не за деталите

600.00 ден.
Rated 0 out of 5

Маица – Peekaboo

Дизајн - Diartbar илустрација - предна  страна избор на величина (S/M/L/XL) Избор на боја (бела) Избор на широк / струкиран модел Материјал - 100% памук *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

1,000.00 ден.
Rated 0 out of 5

Маица – Moonlight

    Дизајн - DiArtbar илустрација - предна  страна избор на величина (S/M/L/XL/XXL) Избор на боја (бела) Избор на широк / струкиран модел Материјал - 100% памук *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

980.00 ден.
Rated 0 out of 5

Маица – Blush

Дизајн - DiArtbar илустрација - предна  страна избор на величина (S/M/L/XL/XXL) Избор на боја (бела) Избор на широк / струкиран модел Материјал - 100% памук *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

1,150.00 ден.
Rated 0 out of 5

Маица – Black

Дизајн - DiArtbar илустрација - предна  страна избор на величина (S/M/L/XL/XXL) Избор на боја (бела) Избор на широк / струкиран модел Материјал - 100% памук *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

1,000.00 ден.
Rated 0 out of 5

илустрација во рамка

Диартбар илустрација во рамка *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот - принт на 300 грамска мат бела хартија - достапни формати на рамки – A5, A4, A3 - бела - рамката би ја добиле спакувана, со можност за картичка со ваша порака, дополнување на вашиот подарок - производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за транспорт (достава на принт без рамка не е достапна) - рамката е без паспарту - дебелината на рамката може да варира

600.00 ден.1,200.00 ден.
Rated 0 out of 5

илустрација во рамка

Диартбар илустрација во рамка *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот - принт на 300 грамска мат бела хартија - достапни формати на рамки – A5, A4, A3 - бела - рамката би ја добиле спакувана, со можност за картичка со ваша порака, дополнување на вашиот подарок - производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за транспорт (достава на принт без рамка не е достапна) - рамката е без паспарту - дебелината на рамката може да варира

600.00 ден.1,200.00 ден.
Rated 0 out of 5

илустрација во рамка

Диартбар илустрација во рамка *Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот - принт на 300 грамска мат бела хартија - достапни формати на рамки – A5, A4, A3 - бела - рамката би ја добиле спакувана, со можност за картичка со ваша порака, дополнување на вашиот подарок - производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за транспорт (достава на принт без рамка не е достапна) - рамката е без паспарту - дебелината на рамката може да варира

600.00 ден.1,200.00 ден.
Rated 0 out of 5