чаша по нарачка

Showing all 4 results

Чаша – Pikaboo

опис - керамика - дизајн испечатен на двете страни - миење рачно или во машина за садови - 325 ml содржина - сјаен финиш

400.00 ден.
Rated 0 out of 5

Чаша – Mother

- керамика - дизајн испечатен на двете страни - 325 ml содржина - сјаен финиш *печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

400.00 ден.
Rated 0 out of 5

Чаша – Fashion

- керамика - дизајн испечатен на двете страни - 325 ml содржина - сјаен финиш *печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

400.00 ден.
Rated 0 out of 5

Чаша – Books

- керамика - дизајн испечатен на двете страни - 325 ml содржина - сјаен финиш *печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

420.00 ден.
Rated 0 out of 5