Маица со вез - Vintage love van

Маица со вез - Vintage love van

Маица со вез – Vintage love van

избор на боја – бела

избор на широк / струкиран модел

материјал – 100% памук

  • Печат логот на Diartbar е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производ

990 ден.

Clear

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Маица со вез - Vintage love van

SKU N/A Category

Опис

Големини
Струкирани
S
M
L
XL

Широки
S
M
L
XL

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА
2 – 5 работни дена
Маицата би ја добиле внимателно спакувана во кутија Diartbar, со можност за картичка со ваша порака на самото пакување, доколку се работи за подарок (контактирајте не за деталите)

Производот може да се подигне од студиото на Diartbar или да се достави по овластени компании за достава

ВАЖНО
Доколку би сакале вез на маичка по нарачка, контактирајте не на нашите профили на социјалните мрежи (Facebook / Instagram) или на нашата електронска пошта – diartbar@yahoo.com

* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања, со приложување на сметка, етикета на производот и во оригинално пакување.  Трошоците за пакување и транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Дополнителни информации

Големина

S, M, L, XL

Модел

Широк, Струкиран

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Маица со вез – Vintage love van”

Scroll Up
Select your currency
MKDMacedonian denar