Сцена 15 - природа

Сцена 15 - природа

Сцена 15  е направена во PSD фајл со леери користејќи повеќе софтвери. Истата може да се користи во повеќе софтвери за анимација, но и за било која друга намена. Составена е од 20  леери.
Резолуцијата на сцената е со големина од 3840х2160 со 300 пиксели.
Ако имате било какви проблеми со сцената, контактирајте не на diartbart@yahoo.com

видео: https://youtu.be/8HFoQADtZ6I

500 ден.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Сцена 15 - природа

Category

Опис

ОПИС
Сцените кои се направени како ПСД фајлови, првенствено се наменети за користење во софтвери за 2д анимација кои ги поддршуваат овие формати. Еден од софтверите кои ги користат овие фајлови и кои се сеопфатно врзани со Фотошоп е Cartoon animator 4, но и многу други соодветни софтвери за 2Д анимација.
Сите делови се посебни и можат да се преуредуваат во сцената или да се користат и во некои други сцени. Сцената можете да ја користите во вашите проекти за непосредни креации. Секој објект може да биде преместен, модифициран, зголемен, намален или да се отстрани од сцената со цел да можете да го прилагодите по ваша желба.

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Сцена 15 – природа”

Scroll Up
Select your currency
MKDMacedonian denar