Чаша - Nothing is under control

Чаша - Nothing is under control

– керамика
– дизајн испечатен на двете страни
– 325 ml содржина
– сјаен финиш
*печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

450 ден.

Брза испорака

Безбедно плаќање

Враќање на производ

Чаша - Nothing is under control

Category

Опис

Доколку би сакале истиот дизајн или вашата илустрација по нарачка да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, контактирајте не’.
* Претставувањето на боите на екран и на самиот производ може да варира во мали нијанси
ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА
времето за изработка на чаша е од 2 до 4 работни дена. Откако нарачката ќе се комплетира, производот може да се подигне од нашето студио
ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена за која би била потребна доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Оценки

Сеуште нема оцени

Оставете оцена за “Чаша – Nothing is under control”

Scroll Up
Select your currency
MKDMacedonian denar