илустрација во рамка - See the good

Диартбар илустрација во рамка

*Печат логото на Diartbar врз дизајнот е само за онлајн приказ и истото не е прикажано на купениот производот

– принт на 300 грамска мат бела хартија
– достапни формати на рамки – A5, A4, A3
– бела
– рамката би ја добиле спакувана, со можност за картичка со ваша порака, дополнување на вашиот подарок
– производот може да се подигне од нашето студио или да се достави преку овластени компании за транспорт (достава на принт без рамка не е достапна)
– рамката е без паспарту
– дебелината на рамката може да варира

600.00 ден.1,200.00 ден.

Clear

Delivery Worldwide

Secured Payment

Опис

ВРЕМЕ НА ИЗРАБОТКА
2 – 5 работни дена
ВАЖНО
Доколку би сакале истиот дизајн да се испечати на поинаков производ како маица, блузон, бележник или некој друг од производите понудени во нашата онлајн продавница, може да нѐ контактирате, ќе го направиме тоа за вас.
Кој било дизајн направен по нарачка или од веќе објавените може да се испечати на кој било производ од понудените во нашата продавница. Контактирајте нѐ за деталите.
* Претставувањето на боите на екран и на самиот физички производ може да варира во мали нијанси

ЗАМЕНА/ВРАЌАЊЕ НА ПРОИЗВОД
Доставата на квалитетен и уникатен производ е секогаш една од нашите најважни цели, но секогаш може да се случат несакани оштетувања при транспорт за кои би биле среќни да понудиме  повраток на средствата или замена за друг производ (со иста цена или цена со доплата) најмногу во рок од 2 дена откако производот ќе биде подигнат/доставен, само доколку е примен со оштетувања. Трошоците за транспорт за враќање на производот / подигнување на новиот производ доколку се избере замена, се на страната на потрошувачот.

* Сите права се задржани. Неовластени препродажби или користење на производите или фотографиите на оваа веб страна во сопственост на Diartbar creative studio би резултиралe со подигање на законски процедури, барање на парична оштета и барање за прекин на користење на овие материјали, како и подмирување на судски трошоци.
Доколку откриете какво било користење на материјалите на Diartbar.com кое е во спротивност со горе наведената лиценца, ве молиме пријавете на следната адреса: diartbar@yahoo.com

Димензии

А3, А4, A5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “илустрација во рамка – See the good”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Step 1

Browse our products and categories and choose the product you want to order

Step 2

Select the desired products, select the quantity and add them into the cart.

Step 3

Fill in all the necessary information while creating an order

Step 4

Check your email address after you purchase the product for an email confirmation

If you have any questions while navigating or creating orders on our website, feel free to contact us

EUR (fr) SIZE
34
36
38
40
42
44
46
EUR (IT) SIZE
38
40
42
44
46
48
50
UK SIZE
6
8
10
12
14
16
18
US SIZE
0-2
2-4
4-6
8
10
12
14
BUST
80
84
88
92
96
100
104
WAIST
59
63
67
71
75
79
83
HIPS
87
91
95
99
103
107
111

If you need more help or have more questions regarding our sizing, please contact us