Сцена 9 - природа

Сцена 9 –  е направена во PSD фајл со леери користејќи повеќе софтвери. Истата моше да се користи во повеќе софтвери за анимација, но и за било која друга намена. Составена е од 25 леери.
Резолуцијата на сцената е со големина од 3840х2160 со 300 пиксели.
Ако имате било какви проблеми со сцените, контактирајте не на diartbart@yahoo.com

видео: https://youtu.be/Wxt74FHsSfQ

550.00 ден.

Delivery Worldwide

Secured Payment

ОПИС
Сцените кои се направени како ПСД фајлови, првенствено се наменети за користење во софтвери за 2д анимација кои ги поддршуваат овие формати. Еден од софтверите кои ги користат овие фајлови и кои се сеопфатно врзани со Фотошоп е Cartoon animator 4, но и многу други соодветни софтвери за 2Д анимација.
Сите делови се посебни и можат да се преуредуваат во сцената или да се користат и во некои други сцени. Сцената можете да ја користите во вашите проекти за непосредни креации. Секој објект може да биде преместен, модифициран, зголемен, намален или да се отстрани од сцената со цел да можете да го прилагодите по ваша желба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Сцена 9 – природа”

Your email address will not be published.

Step 1

Browse our products and categories and choose the product you want to order

Step 2

Select the desired products, select the quantity and add them into the cart.

Step 3

Fill in all the necessary information while creating an order

Step 4

Check your email address after you purchase the product for an email confirmation

If you have any questions while navigating or creating orders on our website, feel free to contact us

error: Content is protected !!
EUR (fr) SIZE
34
36
38
40
42
44
46
EUR (IT) SIZE
38
40
42
44
46
48
50
UK SIZE
6
8
10
12
14
16
18
US SIZE
0-2
2-4
4-6
8
10
12
14
BUST
80
84
88
92
96
100
104
WAIST
59
63
67
71
75
79
83
HIPS
87
91
95
99
103
107
111

If you need more help or have more questions regarding our sizing, please contact us