Scene 2 - nature

Scene 2 - nature

Scene 2 – nature
Scene 2 – Nature scene made in PSD file with layers, using different softwares. It can be used in different animation softwares or it can have any other purpose.
The resolution if the scene is 5440х3059, 300 pi.
The Scene consist of 34 layers
If you have any questions or concerns, feel free to contact us – diartbar@yahoo.com

490 ден.

Fast delivery

Secure payment

Money return

Description

ОПИС
Сцените кои се направени како ПСД фајлови, првенствено се наменети за користење во софтвери за 2д анимација кои ги поддршуваат овие формати. Еден од софтверите кои ги користат овие фајлови и кои се сеопфатно врзани со Фотошоп е Cartoon animator 4, но и многу други соодветни софтвери за 2Д анимација.
Сите делови се посебни и можат да се преуредуваат во сцената или да се користат и во некои други сцени. Сцената можете да ја користите во вашите проекти за непосредни креации. Секој објект може да биде преместен, модифициран, зголемен, намален или да се отстрани од сцената со цел да можете да го прилагодите по ваша желба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Scene 2 – nature”

Scroll Up
Select your currency